Alliance de la Vie Fox Finder

"NIÑO"

 

  Nederlands Kampioen
  Duits Kampioen
  Belgisch Kampioen
  Luxemburgs Kampioen
  Internationaal Kampioen
   
  Luxemburgs Jeugdkampioen
  Benelux Jeugdkampioen
  Belgisch Jeugdkampioen
  Nederlands Jeugdkampioen
   
  Benelux Jeugd Winner 2014 LUX-NL-BE
  Bundesjugendsieger 2014
  Herbstjugendsieger 2014
  German Winner 2015
  Belgian Winner 2015
  Benelux Winner 2015
  Benelux Winner 2017
   

 

Niño is op 9 november 2013 geboren in Roosendaal (NL) bij Kennel Alliance de la Vie van Annemiek en Sisi.
Hij heeft nog 4 zusjes en 2 broertjes. Nadat hij ruim 7 weken een geweldige start had gekregen, mocht hij samen met zijn zusje Manya zijn eerste reisje maken met ons naar België, zijn nieuwe thuis, bij papa Kobe.
Omdat Manya pas op de leeftijd van 15 weken de grens over mocht naar haar nieuwe baasjes in Engeland, is ze voor 8 weken bij ons komen wonen.
We hebben genoten van dit prachtige meisje en wensen haar een geweldige toekomst bij Sam Savory en haar familie in Engeland.

Niño was een voorbeeldig pupje die snel aanleerde. Hij is heel baasgericht en heeft dan ook alleen maar aandacht voor mij wat een enorm pluspunt is. Omdat Niño net als zijn vader Kobe, zo'n grote passie heeft voor apporteren ben ik van pup af aan al begonnen met jachttraining. Hij is zeer enthousiast om te werken en doet zijn uiterste best om alles mooi binnen te brengen.

Niño is een heel lieve en aanhankelijke reu. Hij heeft een grote werklust met veel will to please. In huis is hij erg rustig maar eens hij aan het werk mag gaan is hij dolenthousiast. Hij staat altijd klaar om nieuwe dingen te leren of te ontdekken. We zijn actief in de gehoorzaamheid, jacht en lopen regelmatig shows waar hij van pup af mooie resultaten behaald. Hij heeft op jonge leeftijd reeds mooie kampioenstitels op zijn naam staan !