Voorstellen

 

Mijn naam is Isabel Hoornaert en ik woon in Hulste, een dorpje in het westen van België. Mijn ouders hebben altijd Golden Retrievers gehad. Begin 2008 besloot ik mijn eerste eigen hond aan te schaffen. Maar het mocht geen hondje zijn zoals je ze zoveel ziet. Ik wou iets unieks en was bereid veel tijd in de opvoeding te steken. Dus begon ik te zoeken naar een hondje dat helemaal bij me zou passen. Ik kwam al snel bij de voor mij toen nog onbekende Toller uit. Natuurlijk werd ik eerst verliefd op het uiterlijk maar hoe meer ik te weten kwam over hun karakter en activiteit, hoe zekerder ik werd van mijn keuze. Ik heb eigenlijk heel snel beslist dat ik een Toller wou en geen ander!

Na veel opzoekwerk zijn we terecht gekomen bij Annemiek en Sisi van kennel Alliance de la Vie uit Roosendaal in Nederland.
In september 2008 is Kobe bij ons komen wonen en dit was meteen het begin van een hechte band tussen hond en baas! Mijn vader was zo tevreden over de werklust en het karakter van Kobe, dat hij al snel besloot om zelf ook een Toller te nemen. Zo is dan ook Lewis in mei 2010 bij ons komen wonen.
Ik had al lang beslist dat ik ooit graag een zoon wou van Kobe. Op 9 november 2013 werden de pupjes van Kobe en Donja geboren bij Annemiek en Sisi. Mijn langverwachte zoontje was geboren en om het jaar goed af te sluiten is Niño op 31 december bij ons komen komen.

 
     
 

Kobe en Niño hebben allebei zowel hun brevet in de gehoorzaamheid als in de jacht behaald. Tegenwoordig zijn we vooral actief in de jacht. Ook gaan we regelmatig op show waar ze allebei geweldige resultaten behalen. Vader en zoon hebben al meerdere kampioenstitels op hun naam staan.
Kobe is ondertussen trotse vader van zes mooie nestjes verspreid over vijf landen. Niño is al een keer vader geworden van een mooi nestje zoontjes.

Tollers4life !