Alliance de la Vie Thunderclap

"KOBE"

 

Internationaal Kampioen Rheinlandsieger 2012
Luxemburgs Kampioen Belgian Winner 2012
Nederlands Kampioen Europasieger 2013
Belgisch Kampioen Frühjahrssieger 2013
Belgisch Show Kampioen Rheinlandsieger 2013
Oostenrijks Kampioen Bundessieger 2013
Duits VDH Kampioen Clubwinner BTC 2014
  Benelux Winner 2014
BEST IN SHOW WTP Happening 2014
BEST IN SHOW WTP Happening 2015
BEST IN SHOW WTP Happening 2016
BIS Veteraan Luik 2016
BIS Veteraan Giessen 2016
3x BIS - 34x BOB - 10x BOS - 36x CAC - 26x CACIB - 14x RCAC - 9x RCACIB

 

Kobe is op 19 juli 2008 geboren in Roosendaal (NL) bij Kennel Alliance de la Vie van Annemiek en Sisi. Hij heeft nog 1 zusje en 4 broertjes. Nadat hij ruim 7 weken een geweldige start had gekregen, mocht hij zijn eerste reisje maken met ons naar België, zijn nieuwe thuis.
Kobe voelde zich al snel thuis bij ons en de kennismaking met de andere dieren verliep goed. Na hem eerst zijn eigen omgeving te laten ontdekken zijn we rustig aan begonnen met de puppycursus. Kobe was een vrije pup met open karakter die heel snel aanleerde. Hij was en is nog altijd erg baasgericht en heeft dan ook veel aandacht voor me. Omdat Kobe zo'n grote passie heeft voor apporteren zijn we op de leeftijd van 7 maand al begonnen met de jachtcursus.

Kobe is een heel lieve en stabiele reu. Hij heeft een grote werklust met veel will to please. In huis is hij erg rustig maar eens hij aan het werk mag gaan is hij dolenthousiast. Hij staat altijd klaar om nieuwe dingen aan te leren of te ontdekken. Hij is erg fanatiek op balletjes en is dol op zwemmen. We zijn actief in de gehoorzaamheid, jacht en lopen regelmatig shows waar hij geweldige resultaten behaald. Hij heeft reeds vele mooie kampioenstitels op zijn naam staan !

Kobe staat aangemeld op de dekreuenlijst van de Vereniging voor de NSDTR en de NSDTR Club Nederland.